HTML

kockanadrág

Friss topikok

  • touch: héééé. :P (2010.12.01. 12:56) Itt ennyi volt.
  • : az tényleg hatalmas film.. (2010.07.21. 14:52)
  • Salsero: Jaja... Én is :P (2009.07.27. 13:53) Borús hétfő
  • Látogató: Hüppp... Ennyi ideje...és semmi olvasnivaló...:( (2009.04.25. 23:07) Szülinap
  • Némber: B.SZ.N.K.! (2009.02.01. 17:47) Minden most kezdődik el

Címkék

Geci dolgok napja

2008.06.05. 23:30 Mr. M.

De qrva jó estém kezd kerekedni...

1. Kaptam SMS-t volt feleségemtől, hogy a gyerek ma volt kungfuzni és nagyon élvezte és már holnap menni akar. Qrvajó, már csak egy problémám van. Megbeszéltük, hogy a gyerek azt sportol, amit akar, de előbb 3 évet eljár úszni. Erre fel elviszi kungfuzni. És majd a fiam is úgy fog fuldokolni a vízben mint Ő? Hogy lehet valaki ennyire korlátolt és sötét agyu hülye? Mert majd jár úszni is. Igen, ha most beleizgatta a kungfuba, akkor egyszer csak közli vele, hogy holnaptól nem kungfuzni, hanem úszni fogsz járni? Miért nem gondolkozik? Most még ha úszni viszi azért pont ugyan így lelkesedett volna. De nem. Végül is az apjával tényleg nem kell, hogy időt tölktsön a gyerek. És nem érti, hogy miért kell úsznia. Nem érti, hogyha velem van nyáron, akkor vitorlázni fog valószínüleg. (Ha akar) (De gondolom akarni fog.) Nem érti, hogyha kimegy a viharban, akkor egy stabil vízbiztonság kellene. Ellenben megkérdezi, hogy miért menne ki viharban. Hát csak azért mert szélcsendben nem élvezetes vitorlázni, aranyom! Sőt, valószínüleg a vitorlázáshoz víz közelébe sem kell menni...

2. a Pannon. Nem értettem, hogy miért nőtt meg így a telefonszámlám egy ideje. Végre kikértem egy számlarészletezőt. Nézem, kétfajta percdíj van rajta. Amikor vettem 1 darab volt fixen. Azért mentem hozzájuk. Felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mégis miért? Ja! mert annó január 15-től megváltoztak a percdíjak és ami a csomag felett van az drágább. Kérdem én, erről nem kellett volna értesíteni a tisztelt ügyfelet. Ők megtették törvényi kötelezetségüknek megfelelően. Kérdezem mégis hogy. Kirakták a weblapra meg 1-2 újságba.

Arról tudnak SMS-t küldeni, hogy van új szolgáltatásuk, amire előfizethetek, arról tudnak SMS-t küldeni, ha nem fizettem be időben a számlám, de arról nem, ha nekem kedvezőtlenül változik a percdíjam? Most írtam nekik, valószínüleg leszarják. Holnap azért felhívom a fogyvédet, utána meg beszélek ügyvéd nénivel. Mert ez erkölcstelen és gerinctelen. És valószínüleg itt Magyarországon mindent meg lehet tenni, de ezt akkor sem vagyok hajlandó így kifizetni. És nem amiatt a pár 10 000 forint miatt, hanem az elvek miatt. Mert ez így becstelenség.

És most itt tudnék dühöngeni és nincs kinek...

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kockanadrag.blog.hu/api/trackback/id/tr396071139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

touch 2008.06.06. 09:32:43

na most áldom magam h nem vettem fel éjjel a telefont (megjegyzem: mert aludtam).ezt kellett volna végighallgatnom? aztbazdmg:] különben kicsit beleképzelhetnéd te is magad a volt nejed helyébe, talán rájössz mit miért tesz.nem biztos h bántani akar. a telefontársaságok meg bekaphatják. egy előfizetéses telefonnak magasabbak a percdíjai mint egy kártyásnak. állati.

Nagyhalyú 2008.06.06. 19:44:13

Kocka! A pannonhról csak annyit, hogy a párom is felháborodott, mert egyre több lett a számla. Becaplatott pannon boltocskába, majd ott közölték a módosítást. Ő persze felháborodott, hogy egy levélke esetleg a számla mellé tök vicces lett volna, mire azt reagálták, hogy megjelent a magyar közlönybe!!! Magyar közlöny! Hát 10 emberből 1 h olvassa akkor sokat mondok. Tehát van egy téma, amiben egyetértek veled :) Na mit szólsz? :)))

Nagyhalyú 2008.06.06. 19:46:52

jah és nem érsz semmit se a fogyasztóvédelemmel, se az ügyvéddel, hisz a szerződésedben az apróbetűs résznél elfogadtad azt a feltételt is az aláírásoddal, hogy a díjszabások változásának jogát a paqnnon zrt fenntartja. TEhát csak plusz feszültség, mert el fognak hajtani. Arról nincs szó a szerződésben, hogy előzetes értesítést kell kapjál, csak az, hogy az állandóan frissülő honlapon elérhetők a változások

Kockanadrág 2008.06.07. 02:29:09

Lehet, hogy nem érek el semmit, de mostmár tudom, hol lakozik az oktatási ombudszman (Munkahelyemtől fél percre) és azért azt a kört még lefutom. Ha nem kellene a számom, hagynám az egészet a picsába és nem fizetném ki ezt a Pannonnak. De ez akkor is etikátlan. Biztos, hgoy benne van az apró betős részben. Ahogy ugye ez egy olyan szerződés, amin én nem módosíthatok. És nincs baj, hogy joga van neki módosítani, de értesítsen ki! És hogy ezentúl megpróbálok a Pannontól perceket lopni, az is fix. Nem tudtok eladó személyit? :o]

apacs 2008.06.07. 13:55:04

kockám minden beszerezhető :) minden. amúgy én nem értek egyet a nejeddel. miért kell alád tenni azal, hogy a gyereket elviszi kunfuzni, úszás helyett? bunkó. és kész.

Nagyhalyú 2008.06.25. 21:15:07

Kockám! nem kéne már előkerülnöd? Kezdek aggódni érted

Mustang 2008.09.01. 17:42:14

én dolgoztam mobilszolgáltató call centerében, más is ugyanúgy megcsinálja, nem csak a pannon, hidd el. képzeld el, mi hogy fogtuk a fejünket az ügyfélszolgálaton, amikor megtudtunk hogy ezt be kell adagolnunk több ezer dühös ügyfélnek! szóval egyrészt igazad van, másrészt nem kell a boltossal/telefonos operátorral üvölteni mert azzal nemhogy nem érsz el semmit, még hátráltatod is az ügyedet, mert ők segíteni akarnak (a legtöbben) és ha bunkó vagy, még azt sem fogják megtenni érted, amit megtehetnének. megértik ők, hogy ideges vagy meg minden, de az ordítozástól nem javul semmi, plusz még egy emberrel kibaszol magadon kívül, mert ő is tiszta ideg lesz egy újabb bunkó üf. miat...
süti beállítások módosítása