HTML

kockanadrág

Friss topikok

  • touch: héééé. :P (2010.12.01. 12:56) Itt ennyi volt.
  • : az tényleg hatalmas film.. (2010.07.21. 14:52)
  • Salsero: Jaja... Én is :P (2009.07.27. 13:53) Borús hétfő
  • Látogató: Hüppp... Ennyi ideje...és semmi olvasnivaló...:( (2009.04.25. 23:07) Szülinap
  • Némber: B.SZ.N.K.! (2009.02.01. 17:47) Minden most kezdődik el

Címkék

Szmogriadó

2009.01.12. 20:53 Mr. M.

Ez szerintük tényleg megoldás? Ha lekorlátozom, páros páratlanra? Nem lenne megoldás normalizálni a helyzetet? Monsdjuk normális tömegközlekedést csinálni az álságos, hogy nyúljunk le több lóvét mögé bújtatott helyett? Persze, aki meg a gyereket iskolába vinni, majd dolgozni menne, majd újra elmenne a gyerekért, ezt ne tegye!

Mondjuk eleve javíthatna a helyzeten, ha lennének normális zöldek. Nem, nem az abnormális barmokra gondolok, akik 0 IQ-val minden ellen tudnak tiltakozni. Gondolkozni? Azt nem. Mondjunk inkább mindenre nemet! Sokkal jobb. Gátoljuk meg az M0-ás híd építését évekig, ellenkezzünk azellen, hogy a rakpartot 2x2 sávosra bővítsék! Ne, ne gondolkozzunk, hogy a haladó autó, kevesebb káros anyagot termel, mint az egyhelyben álló. Ne, mi akarjunk a korral szembe haladni és inkább az autókat tiltsuk be. A pék meg vigye gyalog el a kenyeret a boltba, hogy mi éhen ne halljunk. Persze térjünk vissza a lovaskocsira, az is egy megoldás volt. Csak nem ma.

Tudom, tudom. Ott van a kerékpár. Szépen öltönyben felpattansz rá, notebookot a hátadra csapod, gyereket kiskocsiba magad után kötöd és elindulsz egy regeli 10 kilóméteres tekerésre.

A főváros legalább már leszokott arról, hogy max csak 2 órát lehessen parkolni. Régen még pluszban rákényszerítettek arra hogy autóval menjek odébb, mert 2 óránál többet nem tudtam egyhelyben hagyni.

És be kell vallanom, hogy annak is igaza van, aki azt mondja, hogy befizette a súlyadót, a kötelezőt az év minden egyes napjára és neki szüksége van az autóra a mindennapi élethez.

Ja nem, nem tudok jó megoldást, csak hőzöngök, mint a zöldek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kockanadrag.blog.hu/api/trackback/id/tr236071034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagvirág 2009.01.12. 22:17:07

én tudok jó megoldást. ha már a páros-páratlant leszarják, akkor talán vezessék be nálunk is azt a módszert -ami mellesleg máshol iq-ból megy az embereknek-, hogy egy autóban ne egy okos ténferegjen, hanem fogjanak össze többen, és aki egy helyre, egy irányba, egy időben megy, az ugyan már töltse meg a hőn szeretett autóját utasokkal. na ja.
süti beállítások módosítása