HTML

kockanadrág

Friss topikok

  • touch: héééé. :P (2010.12.01. 12:56) Itt ennyi volt.
  • : az tényleg hatalmas film.. (2010.07.21. 14:52)
  • Salsero: Jaja... Én is :P (2009.07.27. 13:53) Borús hétfő
  • Látogató: Hüppp... Ennyi ideje...és semmi olvasnivaló...:( (2009.04.25. 23:07) Szülinap
  • Némber: B.SZ.N.K.! (2009.02.01. 17:47) Minden most kezdődik el

Címkék

Baszóselmélkedősszeretethiányos

2008.11.19. 19:25 Mr. M.

Írnék. Írnék és nem tudom szavakba önteni. Gondolatokba sem...

Tegnap megint rendesen belém gyalogoltak. Nem azzal, amit mondott, hanem ahogy mondta. Mert mondja, mert örülök neki, ha mondja, mert akkor eldönthetem, hogy változtatok rajta vagy nem. De mondja úgy, mintha ember lennék, mondja úgy, mintha akarna tőlem valamit. És ne akkor mondja, amikor szeretkeznék vele, hogy aztán csak egy baszás legyen belőle, dühből, erőből, úgy, hogy nekem fájt fizikailag.

Délután elmentem vele vásárolni, megcsináltattunk egy polcot. Nagy harapós kedvében volt. Megpróbáltam nem tudomást venni róla, de amikor haza értünk, meg akartam ölelni és elfordult. Az volt az utolsó csepp. Akkor azt mondtam, hogy köszönöm. Le kell szedni ugyan az egómból, de ez nekem már túl sok. És el akartam indulni haza. És láttam, hogy ezernyi dolga van és végül inkább elmentem Henrikért az iskolába és elvittem úszásra. Ott ültem, elmélkedtem, Csernust olvastam. És azon gondolkoztam, hogy mi miért akarunk szarból várat építeni? Ennek így mi értelme van? És rájöttem, hogy hazahozom Henriket és utána hazamegyek. Amikor ide elértem a gondolataimban kaptam egy SMS-t, amiben bocsánatot kért, és, hogy nem a személyemnek szólt a viselkedése, csak egyéb problémái vannak, amiről nem akar beszélni persze. És ezt most még megértem, de hosszútávon, sőt rövid-középtávon se megy nekem bizalom nélkül. Én megosztok a másikkal mindent, de ha a másik nem osztja meg velem a dolgait, akkor én mit gondoljak? És hangsúlyozom, itt nem a most megosztásról van szó, hisz nem ismer. Itt a hosszú távú bizalomról, amire egy kapcsolatnak épülnie kellene. Amire közölte, hogy Ő hosszú távon se fogja. (Azt hiszem nagyon zokon vette azt is, hogy tudom a blogja címét, hiszen azzal is a magánszférájába hatoltam. Igaz, hogy rólam szól és csak azt tudtam meg belőle, amit ki kellene fejeznie az életben és nem tud akar.)

És most még itt vagyok. És nem tudom, akarok-e maradni. Megvacsiztunk, tanultam Henrikkel, most Ő tanul Henrikkel. És idefeküdt a kanapéra mellém. De persze úgy, hogy a lába néz felém és nem a feje. És tudom, hogy fáradt. Én is az vagyok. Napok óta 5 órákat alszom, ráadásul azt is csak félálomban...

És most itt ülök, gépelek és nem tudom mi legyen. Maradjak? Menjek? Módszeresen rombol. Itt vagyok majd 3 hete egy kapcsolatban és szeretet hiányos vagyok. Hát ez normális?

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kockanadrag.blog.hu/api/trackback/id/tr526071100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apacs 2008.11.19. 20:46:29

ez már kicsit túl megy az ego romboláson. sőt...

rigo 2008.11.19. 20:50:18

még maradj! türelem! túl rövid ez az idő, hogy kiderüljön össze tudtok-e szokni. Amugy a leirásod alapján az örületbe fog kergetni. :) Most nem tudom hogy te vagy túl sok (valjuk be szoktál a lányoknál, főként ha fülig szerelmes vagy), vagy ő nem elég nyitott természet, de nyitnia kell feléd az elkövetkező hetekben, ha nem teszi ugyis összerúgod a port vele. Szerelem ide vagy oda. S ha nem bizik meg benned ennyi odaadás (részedről)után, s nem kezd el szeretni úgy igazán ( tudod amiről szoktunk beszélgetni), akkor menekülj is mert csak szenvedés vár rád melllette. Szerelem ide vagy oda. S végül a jelszó, a bölcsesség, amit mi igy barátok leszűrtünk, s ami minden nőnek szól, aki valamit is akar hosszú távon a pasiktól: Bujjál bébi, de maradj izgalmas!!!!! Aki irtózik a bébitől , annak lehet néni vagy mitom én.

Kockanadrag 2008.11.19. 21:24:35

Még maradok. ;) Be van zárva az ajtó, Ő meg alszik. %mrgreen% Egyébként hozod a szokásos formád. De ebből még én sem tudom kisilabizálni, hogy mit akarsz mondani. %mrgreen%

apacs 2008.11.20. 22:20:24

egyet értek rigoval. sőt én értem is amit írni akar :)

apacs 2008.11.20. 22:22:21

pedig én nő lennék, vagy mi :D
süti beállítások módosítása